Logo voorzieningen.nl
Logo Financieel Paspoort
Logo Digitale Sociale Kaart
HomeAntes › Geestelijke Gezondheidszorg
Zoom:

Geestelijke Gezondheidszorg

Doel

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Antes richt zich als ggz-instelling op het herstel van volwassenen en ouderen met (ernstige) psychiatrische aandoeningen. Het doel van Antes is mensen met psychische problemen de juiste zorg bieden, op het juiste moment, zo intensief als nodig maar niet langer dan nodig.

Toelichting

Wij nemen daarbij het herstel van onze patiënten als uitgangspunt. Samen met de patiënt en diens naastbetrokkenen werken wij aan het hervinden en behouden van de regie over het leven. Antes wil de ernstige gevolgen van een psychische aandoening tot een minimum beperken, waardoor onze patiënten weer op eigen kracht verder kunnen, naar eigen wensen sociale relaties kunnen aangaan en kunnen participeren in de samenleving. Antes werkt vanuit drie kernwaarden: Deskundig, Optimistisch, Respectvol.


Contactpersoon

Naam: Afdeling aanmelding & inschrijving
Telefoonnummer: 088 - 358 50 50
E-mail: informatie@anteszorg.nl


Doelgroep

  • voor alle leeftijden


Laatste wijziging: 2-6-2020 12:20:59

Antes

Bezoekadres:
Hoofdkantoor: Prins Constantijnweg 48
3066 TA Rotterdam

Postadres:
Postbus 8549
3009 AM Rotterdam

Telefoonnummer: 088 - 358 50 50

E-mailadres: informatie@anteszorg.nl

Website: www.anteszorg.nl


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Antes is specialist op het gebied van (verslavings-)psychiatrie. De organisatie behandelt en begeleidt mensen met psychische problemen, een alcohol-, drugs- of medicijnverslaving of mensen die problemen hebben met gokken of gamen.