Logo voorzieningen.nl
Logo Financieel Paspoort
Logo Digitale Sociale Kaart
HomeLumens › Assertiviteitestraining - Beter in je vel
Zoom:

Assertiviteitestraining - Beter in je vel

Doel

De cursus is bestemd voor deelnemers die niet lekker in hun vel zitten. Zij krijgen inzicht in de oorzaak van hun klachten en leren hoe ze er beter mee kunnen omgaan.

Toelichting

De training heeft vooral een ondersteunend karakter. Elke bijeenkomst staat een onderwerp centraal: · kennismaking en inventarisatie van de klachten; · inspanning versus ontspanning; · evenwicht tussen draaglast en draagkracht; · ontspanningsoefeningen; · voor jezelf zorgen; · helpende en belemmerende gedachten. Doelgroep Mensen met spanningsklachten Duur en frequentie 6 wekelijkse trainingsbijeenkomsten van 2 uur Randvoorwaarden De training start alleen op aanvraag en bij minimaal 8 deelnemers. Organisatie De groep heeft 8 deelnemers of meer en 1 of 2 begeleider(s) afhankelijk van de groepsgrootte en de zwaarte van de groep. Thema’s die o.a. aan bod komen zijn: •Zelfvertrouwen en zelfbeeld •Eigen mening geven •Eigen kwaliteiten •Lichaamshouding •Gevoelens herkennen en uiten •Grenzen aangeven •Omgaan met conflicten •Vriendschappen aangaan en onderhouden In de training werkt ieder aan een eigen leerdoel d.m.v. groepsopdrachten/ individuele opdrachten/groepsgesprek/huiswerkopdrachten. Het is belangrijk dat je alle trainingsdagen aanwezig kan zijn. Meer informatie Kijk voor actuele informatie over data en locaties op www.welzijneindhoven.nl.

Meer informatieContactpersoon

Naam: Lumens
Telefoonnummer: 040-219 33 00
E-mail: info@lumenswerkt.nl


Doelgroep

  • vanaf 16 jaar
Gegevens ingevoerd: 5-11-2012 14:01:07
Laatste wijziging: 9-1-2015 12:25:43

Lumens

Bezoekadres:
Beemdstraat 29
5653 MA Eindhoven

Postadres:
Postbus 2077
5600 CB Eindhoven

Telefoonnummer: 040-219 33 00

E-mailadres: info@lumenswerkt.nl

Website: www.lumenswerkt.nl


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Wij stimuleren mensen die het lastig vinden om mee te doen met de samenleving, hun passie en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Om op die basis te werken aan een zelfstandig bestaan. Of dat nu is in de vorm van betaald werk, als zelfstandig ondernemer of als vrijwilliger.

Belangrijkste doelgroepen:
Onze focus ligt op jeugd en buurten. We bieden bewoners inspiratie en kansen om werk te maken van hun talent. Door middel van eigentijdse en inspirerende concepten die toewerken naar een zelfstandig bestaan.