Logo voorzieningen.nl
HomeStichting Brabant Maatjes › Activiteiten voor jongeren
Zoom:

Activiteiten voor jongeren

Doel

Stichting Brabant Maatjes heeft als doel om structureel eenzame jongeren te bereiken en te ondersteunen. Het gaat hierbij om een afgebakende kwetsbare doelgroep die gebukt gaat onder gezondheidsproblemen, psychische problemen en sociaal isolement.

Toelichting

Sinds 2019 ondersteunen wij jongeren tussen 18 en 35 jaar bij het vinden van sociale contacten door middel van activiteiten en begeleiding door ervarings deskundige maatjes. Het initiatief is gestart door Bryan Vreijsen, die persoonlijke ervaring had met eenzaamheid en de behoefte had aan nieuwe vriendschappen.

De stichting biedt jongeren de mogelijkheid om ongeacht hun situatie meer sociale contacten op te doen en werken aan sociale vaardigheden. Het doel van de stichting is om eenzaamheid onder jongeren te verminderen en bij te dragen aan hun welzijn en kwaliteit van leven in de regio Noord-Brabant.

Meer informatieDoelgroep

  • Eenzame jongeren tussen 18 en 35 jaar
  • van 18 tot en met 35 jaar


Laatste wijziging: 04-11-2023 08:03:31

Stichting Brabant Maatjes

Noord-Brabant

Postadres:
Duifstraat 160
5022 AZ Tilburg

E-mailadres: info@brabantmaatjes.nl

Website: brabantmaatjes.nl/


Doelstelling of kernactiviteit:
Stichting Brabant Maatjes ondersteunt jongeren tussen 18 en 35 jaar bij het vinden van sociale contacten door middel van activiteiten en begeleiding door ervarings deskundige maatjes. De stichting biedt jongeren de mogelijkheid om ongeacht hun situatie meer sociale contacten op te doen en werken aan sociale vaardigheden.

Belangrijkste doelgroepen:
Jongeren tussen 18 en 35 jaar die verkeren in een sociaal isolement