Logo voorzieningen.nl
HomeNovadic-Kentron › Behandeling verslaving (verslavingszorg)
Zoom:

Behandeling verslaving (verslavingszorg)

Doel

Ons doel is samen met u de afhankelijkheid van genotmiddelen sterk te verminderen of te stoppen, zodat uw leven weer in evenwicht is. Hierbij staan uw doelen centraal.

Toelichting

Ambulante behandeling De meeste cliënten worden poliklinisch behandeld op een van onze locaties. U komt dan regelmatig, vanuit uw eigen woning, voor een afspraak (therapie of cursus) naar een van onze locaties. 

Opname in de kliniek Soms is tijdelijk meer zorg, begeleiding of structuur nodig dan in uw eigen omgeving geboden kan worden. U kunt dan tijdelijk worden opgenomen in één van onze klinieken. 

Nieuwe Kansen Jeugd: voor jongeren van 12 tot 24 jaar Nieuwe Kansen Jeugd biedt hulp aan jongeren van 12 tot 24 jaar. Preventie, ambulante hulp, maar ook opname in onze kliniek is mogelijk. 

Bemoeizorg Bemoeizorg is het actief aanbieden van hulp aan mensen die hulp vermijden. Vaak leven zij in geïsoleerde en/of verwaarloosde omstandigheden.

Ouder of partner met een verslaving? Ten slotte is het mogelijk dat u zelf geen problemen met verslaving heeft, maar dat bijvoorbeeld uw partner of ouder verslaafd is en u daarbij steun kunt gebruiken

Meer informatie
Doelgroep

  • vanaf 12 jaar


Laatste wijziging: 16-11-2023 13:14:43

Novadic-Kentron

Bezoekadres:
Hogedwarsstraat 3
Vught

Postadres:
Postbus 243
5260 AE Vught

Telefoonnummer: 073-689 90 90 voor aanmelding

Telefoonnummer: 073-640 96 96

E-mailadres: hulp@novadic-kentron.nl

Website: www.novadic-kentron.nl


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Novadic-Kentron is de gespecialiseerde instelling voor verslavingszorg in Noord-Brabant.

Belangrijkste doelgroepen:
Novadic-Kentron behandelt en begeleidt mensen die verslaafd zijn aan of problemen hebben met alcohol; drugs; gokken of medicijnen. Maar ook hun partners; gezinsleden en vrienden kunnen er terecht voor informatie en hulp.