Logo voorzieningen.nl
Logo Financieel Paspoort
Logo Digitale Sociale Kaart
HomeSterker sociaal werk › R75
Zoom:

R75

Doel

R75 biedt hulp aan jongeren tot en met 23 jaar die op meerdere plekken vastlopen of vast dreigen te lopen. Dit is concrete, informatieve en psychosociale hulpverlening.

Toelichting

Je kunt naar R75 als je bijvoorbeeld dak- of thuisloos bent en hulp nodig hebt. De hulp is gratis en voor alle jongeren uit de regio Nijmegen.

Iedereen reageert op een andere manier op problemen. Sommige jongeren trekken zich terug en worden somber. Anderen reageren juist gespannen, opvliegend, of agressief. Sommigen gebruiken hierdoor middelen zoals drugs en alcohol. Je kunt ook lichamelijke klachten krijgen zoals hoofdpijn, hartkloppingen of slecht slapen. Door deze reacties kunnen weer nieuwe problemen ontstaan. Hierover praten helpt.

Bij R75 worden jongeren gekoppeld aan een ambulant hulpverlener die, aan de hand van een plan van aanpak, met de jongeren aan de slag gaat om ze weer perspectief te bieden.


Doelgroep

  • van 10 tot 22 jaar
Gegevens ingevoerd: 1-1-2003
Laatste wijziging: 16-12-2022 14:16:54

Sterker sociaal werk

Bezoekadres:
Stationsplein 26
Nijmegen

Postadres:
Stationsplein 26
6525 DZ Nijmegen

Telefoonnummer: 088 - 00 11 333

E-mailadres: info@sterker.nl

Website: www.sterker.nl


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Wij zijn er voor jou als je het zelf even niet redt. Of je nu jong bent of oud. Onze sociale professionals en betrokken vrijwilligers helpen je vooruit en denken met je mee. Zodat jij je weer sterker voelt en beter kunt functioneren. Omdat je soms een ander nodig hebt om sterker te zijn.

Belangrijkste doelgroepen:
Mensen met hulpvragen