Logo voorzieningen.nl
Logo Financieel Paspoort
Logo Digitale Sociale Kaart
HomeSWZ › Woonvorm Zonhove
Zoom:

Woonvorm Zonhove

Doel

Woonvorm Zonhove bestaat uit 14 kleine twee-onder-een kap huizen op een beschermd en rolstoelvriendelijk terrein in Son en Breugel, nabij winkels en andere voorzieningen. In totaal wonen hier ongeveer 170 mensen met een beperking.

Elke woning biedt plaats aan 5 tot 8 personen. Cliënten hebben een eigen kamer en kunnen gebruik maken van 7 x 24 uur zorg, ondersteuning en begeleiding. Er worden regelmatig samen activiteiten ondernomen in gemeenschappelijke ruimten.

Toelichting

De woonvorm biedt plaats aan volwassenen en kinderen/jongeren met een lichamelijke of meervoudige beperking of niet aangeboren hersenletsel (NAH).

Op het terrein is van alles te doen, onder andere in DagActiviteitenCentrum (DAC) en D’n Tref. Het is ook mogelijk deel te nemen aan een eigen zangclub, scouting, computerclub etc.

De locatie Zonhove herbergt verder een kinderboerderij, restaurant en medische voorzieningen (arts, tandarts, behandelafdelingen). Kinderen met een meervoudige beperking kunnen de naastgelegen Emiliusschool bezoeken. Deze school heeft een zwembad waarvan de bewoners van Zonhove gebruik kunnen maken.


Contactpersoon

Naam: Zorgbemiddelaar SWZ
Telefoonnummer: 088-7998222
E-mail: client@swzzorg.nl


Locatie (-s) waar u terecht kunt:

Woonvorm Zonhove
Bezoekadres: Nieuwstraat 70
Postadres: Nieuwstraat 70, 5691 AG Son
E-mail: info@swzzorg.nl

Route / kaart




Doelgroep

  • vanaf 18 jaar


Laatste wijziging: 12-9-2017 08:52:58

SWZ

Bezoekadres:
Nieuwstraat 70
Son

Postadres:
Nieuwstraat 70
5691 AG Son

Telefoonnummer: 0499-471241

Telefoonnummer: 0499-460027

E-mailadres: info@swzzorg.nl

Website: www.swzzorg.nl/


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Stichting SWZ ondersteunt mensen met een lichamelijke of meervoudige beperking en mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH) in alle fasen van hun leven. 

Stichting SWZ is actief in Noordoost- en Zuidoost-Brabant. 

Belangrijkste doelgroepen:
Mensen met een lichamelijke of meervoudige beperking en mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH) in alle fasen van hun leven.