Logo voorzieningen.nl
Logo Financieel Paspoort
Logo Digitale Sociale Kaart
HomeWijkteam Amersfoort › Wijkteam Amersfoort
Zoom:

Wijkteam Amersfoort

Doel

Het Wijkteam biedt hulp en ondersteuning dichtbij huis. Bel ons als u vragen of zorgen heeft. Bijvoorbeeld over uw gezin, de opvoeding van uw kinderen, echtscheiding, huiselijk geweld, psychische problemen, werkloosheid, geld, eenzaamheid of overlast.

Toelichting

Amersfoort heeft 9 Wijkteams. In het Wijkteam werken professionals die veel weten over jeugdzorg, opvoeding van kinderen, gezondheid, prettig leven, begeleiding bij het wonen, psychische problemen, ouderenzorg en andere zorg. Ze werken samen in een team in de wijk. 

Wat is het verschil tussen de Wijkteams en Indebuurt033 met hun Informatiewinkels? Indebuurt033 ondersteunt inwoners die een vraag hebben over welzijn, zorg, wonen, geldzaken of die graag anderen willen ontmoeten. Iedereen kan met vragen terecht bij de Informatiewinkels.

De medewerkers van het Wijkteam kunnen u helpen met uw vragen en zorgen. Het is belangrijk dat u niet rond blijft lopen met uw zorgen. We maken graag een afspraak met u en helpen u een oplossing te vinden die bij u past.

Meer informatie
Doelgroep

  • vanaf 16 jaar


Laatste wijziging: 29-08-2023 04:21:19

Wijkteam Amersfoort

Postadres:
Postbus 4000
3800 EA Amersfoort

Telefoonnummer: 14 033

Telefoonnummer: 033-4694869

E-mailadres: wijkteam@wijkteam-amersfoort.nl

E-mailadres: toegangsociaaldomein@amersfoort.nl

Website: www.wijkteam-amersfoort.com/


Doelstelling of kernactiviteit:
Zorg en ondersteuning in de buurt

 

Belangrijkste doelgroepen:
Voor uzelf, uw gezin of iemand anders