Logo voorzieningen.nl
Logo Financieel Paspoort
Logo Digitale Sociale Kaart
HomeWoonzorgnet › Beschermd thuis wonen
Zoom:

Beschermd thuis wonen

Doel

Beschermd thuis is een vorm van wonen waarin je zelf een appartement huurt via de wooncorporatie, particuliere verhuurder in de gemeente of via Woonzorgnet.

Toelichting

Je krijgt begeleiding en ondersteuning van Woonzorgnet door middel van Ambulante begeleiding. Er is 24 uur per dag begeleiding bereikbaar en eventueel groepsbegeleiding.

Op weg naar zelfstandig wonen

Dit kan een mooie oplossing zijn wanneer je in een veilige omgeving wil oefenen in (meer) zelfstandigheid, op weg naar zelfstandig wonen. Het is een oplossing tussen Beschermd wonen en zelfstandig wonen met ambulante begeleiding. Je woont dichtbij de Beschermd wonen locaties van Woonzorgnet. Hier ben je welkom om mee te eten, even te praten met een begeleider of voor (dag)activiteiten.

Meer informatieContactpersoon

Naam: Zorgbemiddeling
Telefoonnummer: 0317-398 800
E-mail: info@woonzorgnet.nl


Doelgroep

  • vanaf 18 jaar


Laatste wijziging: 8-12-2022 15:39:49

Woonzorgnet

Bezoekadres:
Nieuwe Keijenbergseweg 171
Renkum

Postadres:
Postbus 25
6870 AA Renkum

Telefoonnummer: 0317-398 800

E-mailadres: info@woonzorgnet.nl

Website: www.woonzorgnet.nl/


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Woonzorgnet is een kleinschalige, innovatieve zorgonderneming. Wij begeleiden mensen met een GGZ indicatie bij wonen, werken en zinvolle dagbesteding.

Belangrijkste doelgroepen:
Woonzorgnet biedt begeleiding en ondersteuning aan mensen met autisme, Ernstige Psychiatrische Aandoeningen (EPA) of psychiatrische- én verslavingsproblemen.