Logo voorzieningen.nl
Logo Financieel Paspoort
Logo Digitale Sociale Kaart
HomeBijeen Heusden › Samen Oplopen
Zoom:

Samen Oplopen

Doel

In sommige gezinnen is stress of spanning. Niet fijn voor ouders én kinderen. Samen Oplopen koppelt vrijwilligers aan gezinnen om te ondersteunen waar nodig en er voor een gezin te zíjn.

Toelichting

Gezinsleden, vrijwilligers en een coördinator lopen samen op. Het gezinsklimaat verbetert en ouders, kinderen en jongeren kunnen daardoor zelfstandig en gelukkig verder. En die stap naar professionele hulpverlening? Die is dan vaak niet nodig. Samen Oplopen is ervan overtuigd dat gezinnen pas echt duurzaam opknappen als we elke stressfactor aanpakken. Samen Oplopen doet dan ook alles wat nodig is om in dat ene gezin de stress weg te nemen. Maatwerk dus. Denk aan: coachen, hulp bij opvoeding en financiële zorgen, spelen met de kinderen, begeleiding naar instanties, samen activiteiten ondernemen of klussen, helpen met integreren en de samenleving begrijpen, bieden van gezelligheid, aandacht en een luisterend oor. In de vertrouwde thuisomgeving, met oog voor alle leden van het gezin.

Meer informatieDoelgroep

  • voor alle leeftijden


Laatste wijziging: 03-11-2023 07:42:09

Bijeen Heusden

Bezoekadres:
Raadhuisplein 16
5151 JH Drunen

Postadres:
Postbus 2
5250 AA Vlijmen

Telefoonnummer: 073-782 0178

E-mailadres: info@bijeenheusden.nl

Website: www.bijeenheusden.nl


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Bijeen is het netwerk van partijen, dat in de gemeente Heusden actief is op het terrein van zorg, jeugd, werk en welzijn. Samen zorgen zij ervoor dat iedereen de zorg en ondersteuning krijgt, die nodig is.