Logo voorzieningen.nl
HomeBINT voor welzijn en ondersteuning › BoodschappenPlusBus
Zoom:

BoodschappenPlusBus

Doel

De BoodschappenPlusBus is bedoeld voor inwoners die niet met eigen vervoer naar een afspraak of bezoek kunnen gaan en die de mobiliteit missen om met openbaar vervoer te reizen. De BPB is ook bedoeld voor mensen die geen beroep kunnen doen op buren, familie of kennissen om zich te laten vervoeren naar een afspraak.

Toelichting

Hebt u een afspraak? Wilt u naar een verjaardag,moet u naar het ziekenhuis voor een controle, is het tijd voor een bezoek aan een familielid, wilt u een dagje uit? Of gewoon inkopen doen? Dan is de BoodschappenPlusBus (BPB) voor u wellicht de geschikte oplossing. Voor inwoners van de Gemeente Sint-Michielsgestel die niet met eigen vervoer naar een afspraak of bezoek kunnen en die de mobiliteit missen om met openbaar vervoer te reizen. De BPB is ook bedoeld voor mensen die binnen hun netwerk de mogelijkheid missen om zich te laten vervoeren naar een afspraak. De BPB is niet geschikt voor rolstoelvervoer, maar kunt u zelf in- en uitstappen en kan de rolstoel ingeklapt worden, net zoals een rollator, dan kunt u mee.

Meer informatieDoelgroep

  • voor alle leeftijden


Laatste wijziging: 29-11-2023 10:26:18

BINT voor welzijn en ondersteuning

Bezoekadres:
Meanderplein 3a
5271 GC Sint-Michielsgestel

Postadres:
Postbus 168
5270 AD Sint-Michielsgestel

Telefoonnummer: 073-5515432

E-mailadres: info@bintwelzijn.nl

Website: www.bintwelzijn.nl/


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Bint voor welzijn & ondersteuning is de brede welzijnsinstelling voor de gemeente Sint-Michielsgestel.

Belangrijkste doelgroepen:
De stichting stimuleert inwoners hun talenten in te zetten voor medeburgers en heeft extra aandacht voor kwetsbare groepen.