Logo voorzieningen.nl
Logo Financieel Paspoort
Logo Digitale Sociale Kaart
HomeDe Luisterlijn › De Luisterlijn chat
Zoom:

De Luisterlijn chat

Doel

Wij zijn elke dag tussen 10.00 en 22.00 bereikbaar om te chatten.

Toelichting

Chatten is een fijne manier om je hart te luchten. Je kunt rustig je woorden kiezen. Je verhaal wordt aandachtig gelezen. We leven en denken met je mee en samen zoeken we naar manieren om met je probleem of verdriet om te gaan. En na afloop kun je het gesprek nog eens nalezen. De hulp is gratis.


Contactpersoon

Naam: Chat
E-mail: info@deluisterlijn.nl


Doelgroep

  • voor alle leeftijden


Laatste wijziging: 12-8-2020 16:02:52

De Luisterlijn

Postadres:
Landelijk bureau, ’t Goylaan 9
3525 AA Utrecht

Telefoonnummer: 088 0767 000

E-mailadres: info@deluisterlijn.nl

Website: www.deluisterlijn.nl/


Doelstelling of kernactiviteit:
De Luisterlijn is er altijd voor een gesprek via telefoon, chat of e-mail. Anoniem en vertrouwelijk. Voor iedereen. De Luisterlijn is een professionele vrijwilligersorganisatie. De Luisterlijn is de grootste organisatie in Nederland die emotionele steun op afstand biedt. Getrainde vrijwilligers zijn zeven dagen per week, het hele jaar door, dag en nacht bereikbaar. Iedereen kan bij hen terecht voor een gesprek van mens tot mens, voor echte aandacht. Mensen die ergens mee zitten en daar in hun eigen omgeving niet over willen, durven of kunnen praten, kunnen anoniem hun verhaal kwijt. Dit kan via de telefoon (088-0767000), maar ook via de chat of een e-mail (www.deluisterlijn.nl).

Belangrijkste doelgroepen:
Wij zijn er voor iedereen die behoefte heeft aan een gesprek, aan iemand die tijd en aandacht voor je heeft. Voor als je – om wat voor reden dan ook – in je eigen omgeving je verhaal niet kwijt kunt. Dan kun je anoniem bij de Luisterlijn. Ook als je gewoon even een praatje met iemand wil maken, is de Luisterlijn er voor je. Als je contact zoekt vanwege een vraag of probleem kan de vrijwilliger je helpen je vraag duidelijker te maken of om samen een weg te vinden naar een mogelijke oplossing.