Logo voorzieningen.nl
HomeNetwerk Nieuw Rotterdam › Vrijwilligert
Zoom:

Vrijwilligert

Doel

Vrijwilligert is het programma waar je voor kiest als je zegt:

- Ik wil iets goeds doen voor een ander!

- Ik wil flexibel vrijwilligerswerk doen dat past in mijn agenda.

- Ik wil vrijwilligerswerk doen dat past bij mijn interesses en talenten.

Toelichting

Het Vrijwilligert programma is gericht op wat jij als vrijwilliger leuk vindt om te doen en waar je je voor in wilt zetten. Ben je bijvoorbeeld sportief aangelegd en wil je je op die manier inzetten of ben je misschien heel creatief en zou je dat graag willen gebruiken om te verbinden met eenzame en kwetsbare Rotterdammers? Dan kijken we samen hoe we dat kunnen organiseren!

Ook kijken we samen wat er in je agenda past. Je bent vrij om zo vaak en veel vrijwilligerswerk te doen als je zelf wilt. Het kan variëren van één keer in het jaar mee doen met een activiteit tot wekelijks je meerdere keren inzetten. Ook kunnen er periodes zijn dat je meer tijd hebt en periodes waarin je te druk bent. Niks moet, alles mag. Jij mag het zeggen!

Je kunt meedoen aan groepsactiviteiten en individuele activiteiten. Groepsactiviteiten zijn bijvoorbeeld voetballen met vluchtelingen, disco dansen met ouderen, koken voor daklozen of spelletjesmiddagen met kinderen op het AZC. Ook kun je lekker je handen laten wapperen door te helpen met praktische klussen bij mensen in en om het huis. Voorbeelden van individuele activiteiten zijn: Een maatje zijn voor een eenzame oudere, huiswerkbegeleiding geven aan een kind, sporten met iemand met een beperking of iemand helpen bij het doen van de boodschappen.

Meer informatie
Doelgroep

  • van 16 tot en met 27 jaar


Gegevens ingevoerd: 9-2-2023 14:32:14

Netwerk Nieuw Rotterdam

Bezoekadres:
Slingeplein 13
3085 EZ Rotterdam

Postadres:
Slingeplein 13
3085 EZ Rotterdam

E-mailadres: info@netwerknieuwrotterdam.nl

Website: netwerknieuwrotterdam.nl/


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Netwerk Nieuw Rotterdam is een club voor jongeren van 16 tot 27 jaar. Bij ons maak je nieuwe vrienden en ontwikkel je jezelf door middel van diverse soorten bijeenkomsten. Daarnaast kun je inzetten voor kwetsbare Rotterdammers door middel van toffe activiteiten. 

Belangrijkste doelgroepen:
Jongeren tussen 16 en 27 uit Rotterdam en omstreken.