Logo voorzieningen.nl
HomeVoedselbank Amersfoort › Vrijwilliger worden
Zoom:

Vrijwilliger worden

Doel

Alles wat wij doen, doen wij vooral met vrijwilligers. Mensen met een goed hart. Mensen die het belangrijk vinden om anderen die het minder goed getroffen hebben te helpen. Maar als je bij ons komt werken, bieden we je méér dan alleen een goed gevoel: uit ervaring kunnen we zeggen dat het je óók een boel andere dingen oplevert!

Toelichting

We bieden je een warme, leuke en informele werkomgeving. Daarom ook is deze rubriek in de jij-vorm geschreven. Juist omdat er veel gelijkgestemden werken, zijn we een leuke groep collega’s, al zeggen we het zelf. We steken graag de handen uit de mouwen, zijn niet te beroerd om alles aan te pakken wat maar nodig is en hebben een luisterend oor voor elkaar. Voor de meeste functies heb je geen speciale opleiding nodig, maar wil je bijvoorbeeld intaker worden, dan stellen we wel een aantal eisen.

Wij krijgen regelmatig trainingen aangeboden. Bijvoorbeeld op het gebied van inzicht in armoede: begrip krijgen voor de gedachte- en belevingswereld van onze klanten en hoe wij daar mee om moeten gaan. Maar soms ook iets praktisch als een training Voedselveiligheid, BHV of een bijscholingstraining voor de Office-pakketten.

Meer informatieDoelgroep

  • Gezinen met een laag inkomen
  • vanaf 18 jaar


Laatste wijziging: 22-08-2023 04:08:03

Voedselbank Amersfoort

Bezoekadres:
Argonweg 10
Amersfoort

Postadres:
Argonweg 10
3812 RB Amersfoort

Telefoonnummer: 033 – 472 19 37

E-mailadres: info@vbamersfoort.nl

Website: voedselbankamersfoort.nl/


Route / kaart: