Logo voorzieningen.nl
HomeWoonzorg Flevoland › Beschermd wonen in de Bolder
Zoom:

Beschermd wonen in de Bolder

Doel

Beschermd wonen in de Bolder is bedoeld voor de ouder wordende mens met behoefte aan zowel psychische als lichamelijke zorg en ondersteuning.

Toelichting

Woonzorgvoorziening de Bolder is omringd door groen en rustig gelegen in de wijk HanzePark. Bijzonder is de combinatie van zelfstandige bovenwoningen en een woonvoorziening beneden. Er is een lift in het pand, een stalling voor scootmobielen en voldoende parkeergelegenheid. De ruime binnentuin biedt volop privacy voor de bewoners. Op een afstand van ongeveer 100 meter bevindt zich de multifunctionele woonzorglocatie Hanzeborg. Hier kunt u of uw familielid gebruik maken van diverse voorzieningen zoals het buurthuis, het zwembad, het restaurant, de kapsalon en het Grand Café. Tevens is het winkelcentrum van Lelystad, het bus- en treinstation dichtbij gelegen.

Zorg en begeleiding in de Bolder

Kwintes en Woonzorg Flevoland brengen het beste uit twee werelden samen: individuele ondersteunende begeleiding, groepsbegeleiding, verzorging, verpleging en huishoudelijke ondersteuning. Alle zorgfaciliteiten zijn aanwezig, ook als de zorgbehoefte toeneemt. Binnen de Bolder is ruimte voor eigen inbreng en eigen wensen, waardoor het een plek is waar u zichzelf kunt zijn met de juiste ondersteuning.

Dagbesteding ‘t Atelier

De Bolder biedt naast beschermd wonen ook dagbesteding in het inpandige activiteitencentrum ’t Atelier. ’t Atelier biedt op verschillende manieren ondersteuning en begeleiding in dagbesteding. Er is gelegenheid om andere mensen te ontmoeten, u kunt een spelletje doen of een krant of tijdschrift lezen. Er worden verschillende activiteiten aangeboden, waarbij ook wordt gekeken naar uw behoeften en interesses. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld creatieve activiteiten, bewegen, bingo of zingen. Het activiteitencentrum is voor de bewoners van de Bolder en voor mensen uit de wijk die een beschikking hebben voor dagbesteding.

Meer informatieContactpersoon

Naam: Zorgadvies Lelystad
Telefoonnummer: 0320-229 173
E-mail: zorgadvies@woonzorgflevoland.nl


Doelgroep

  • voor alle leeftijden


Gegevens ingevoerd: 15-11-2022 11:57:40

Woonzorg Flevoland

Postadres:
Meentweg 12
8224 BP Lelystad

Telefoonnummer: 036-525 6820 (Almere)

Telefoonnummer: 0320-229 173 (Flevoland)

E-mailadres: zorgadvies@woonzorgflevoland.nl

Website: www.woonzorgflevoland.nl/


Doelstelling of kernactiviteit:
Woonzorg Flevoland biedt een breed pakket aan thuiszorg, zorg en welzijn in Lelystad en Almere.